477 winkels bezorgen morgen
Morgen 27 juni 2022 in huis
Compleet en actueel overzicht
Vandaag besteld is morgen in huis
Morgen 27 juni 2022 in huis

Vandaag besteld morgen in huis

Welkom op wijvergelijken.com. Op deze website bieden wij hét meest complete én actuele overzicht van Nederlandse webshops die 24 uurs levering aanbieden. Als je googelt op ‘vandaag besteld morgen in huis’ zal je zien dat wij niet de enige zijn die dit overzicht geven, maar wij zijn uniek in hoe volledig ons overzicht is. Er is geen webshop die wij niet hebben gecontroleerd en waar wij niet doorheen hebben geklikt om ergens een next day delivery claim te vinden. Gelukkig optimaliseren steeds meer webshops de dienstverlening naar haar klanten toe, waardoor steeds meer webshops de volgende dag al leveren. Onze constante zoektocht naar webshops met ‘next day delivery’ wijst uit dat nog steeds 1 op de 2 webshops er minimaal 2 werkdagen over doet om je bestelling bij jou te bezorgen. Dus wees slim en check altijd wijvergelijken.com welke webshops naast prijs en andere voordelen ook vandaag besteld vandaag in huis aanbieden!

Criterium 'Morgen in huis'

Wanneer bied een webshop vandaag besteld morgen in huis aan? Wij hebben een erg simpele stelregel voordat we een winkel opnemen op wijvergelijken.com: Een webshop moet zichtbaar de claim voeren dat besteld voor een bepaald tijdstip de bestelling de volgende dag in huis is. Wanneer wel, wanneer niet? Niet als het uiterste besteltijdstip mist. Niet als de claim alleen bevat ‘vandaag besteld vandaag verzonden’ zonder aantoonbaar bewijs dat de bestelling dan ook morgen in huis is. Is de webshop in Nederland gevestigd dan gaan we er wél vanuit dat als de bestelling vandaag verzonden wordt deze morgen bezorgd zal worden. Wij zijn hier dus erg duidelijk in. Wij vermelden alleen webshops op deze site als de webshop expliciet een ‘voor 23:59 bestellen is morgen in huis‘ claim voert (of met een andere besteldeadline). Als een webshop dit niet benoemt heb je als consument geen enkele zekerheid dat je bestelling snel bezorgd wordt. 

Vandaag besteld overmorgen in huis

Er zijn situaties wanneer een webshop wél het argument voert dat ze 24 uurs levering aanbieden, maar dat dat onverhoopt niet lukt. Wij vinden het daarom belangrijk om te vermelden dat in 95 tot 99 procent een bestelling altijd de volgende dag bezorgd wordt. In de overige procenten kunnen talrijke oorzaken de reden van een vertraging zijn. Woont u op één van de Waddeneilanden? Bied een webshop een zondagbezorging aan? Of bezorgt de bezorgdienst waarmee de webshop werkt niet op Maandag of Zaterdag? En wat te denken van stakingen, weersomstandigheden of drukte rondom feestdagen. Allemaal variabelen waardoor de bestelling niet de volgende dag in huis is, maar pas overmorgen. Maak je hier echter niet te druk want komt niet vaak voor. En de wereld is dermate hard aan het veranderen (steeds meer webshops bieden zelfs vandaag besteld vandaag in huis aan) dat het een kwestie van tijd is voordat alle webshops supersnel bezorgen! Want jij bent als klant altijd koning. En als jij snel je bestelling in huis wilt hebben dan zullen webshops moeten veranderen.

Wanner wel, wanneer niet?

Wanneer bied een webshop vandaag besteld morgen in huis aan? Wij hebben een erg simpele stelregel voordat we een winkel opnemen op wijvergelijken.com: Een webshop moet zichtbaar de claim voeren dat besteld voor een bepaald tijdstip de bestelling de volgende dag in huis is. Wanneer wel, wanneer niet? Niet als het uiterste besteltijdstip mist. Niet als de claim alleen bevat ‘vandaag besteld vandaag verzonden’ zonder aantoonbaar bewijs dat de bestelling dan ook morgen in huis is. Is de webshop in Nederland gevestigd dan gaan we er wél vanuit dat als de bestelling vandaag verzonden wordt deze morgen bezorgd zal worden. Wij zijn hier dus erg duidelijk in. Wij vermelden alleen webshops op deze site als de webshop expliciet een ‘voor 23:59 bestellen is morgen in huis‘ claim voert (of met een andere besteldeadline).

Als een webshop dit niet benoemt heb je als consument geen enkele zekerheid dat je bestelling snel bezorgd wordt.