Kantoor & School

Iedereen die een administratie bij moet houden, bijvoorbeeld een zzp’er of administratief medewerker, heeft vaak hulpmiddelen nodig. Zoals pennen, inkt voor de printer, plakband, nietjes, ordners of multomappen. Deze producten vallen onder de categorie kantoor- en schoolartikelen. Ook studenten ontkomen er niet aan om potloden, pennen en het nodige papier in huis te hebben voor hun studie. Het is vaak lastig als je geen tijd hebt om langs fysieke winkels te gaan. Daarom is het handig dat je in dit digitale tijdperk met gemak online kantoorartikelen kunt aanschaffen. Het komt vaak voor dat je op het laatste moment er pas achter komt dat je inkt op is of de plakband het einde van de rol heeft bereikt en dan wil je het liefst zo snel mogelijk de kantoor of schoolartikelen binnen hebben. Hieronder vindt je een overzicht van de webshops die artikelen voor kantoor & school verkopen met daarbij aangegeven hoe kort de bezorgtijd is maar ook het retourbeleid.

Morgen in huis

Wil je morgen snel iets in huis hebben? Hieronder kan je bij verschillende webshops Kantoor & School vandaag bestellen en het morgen al in huis hebben!

Vandaag in huis

Is het nieuwe schooljaar begonnen en ben je wat vergeten? Hieronder kan je bij verschillende webshops Kantoor & School vandaag bestellen en dan heb je het ook vandaag in huis!

Zondag in huis

Ook op zondag bezorgen de onderstaande webshops! Dus ben jij wat vergeten en heb je het zondag nodig? Bestel dan bij de onderstaande webshops.

Gratis retourneren

Wil je iets van Kantoor & School bestellen, maar weet je nog niet zeker of het geschikt is? De volgende webshops bieden gratis retourneren aan.

Alles voor kantoor

Voor kantoorwerk heb je veel verschillende hulpmiddelen nodig. Denk hierbij aan pennen, nietjes, nietmachines, perforators maar ook bureaustoelen. Dit zijn hulpmiddelen waar je eigenlijk niet zonder kan. Je wilt deze hulpmiddelen zo snel mogelijk binnen hebben zodat je niet zonder komt te zitten. Gelukkig kan je alles gemakkelijk en snel bestellen en het ook nog binnen 24 uur of eerder binnen hebben.

Inkt voor de printer

Printerinkt heeft grotendeels pen en papier vervangen want schrijven met pen en papier doen we nauwelijks meer.  Tegenwoordig worden de meeste brieven, rapporten en overzichten digitaal opgemaakt en uitgeprint. Wel moet je ervoor zorgen dat je genoeg inktcartridges hebt. Geeft je printer aan dat de inkt bijna op is? Gelukkig kan je online snel je inkt bestellen en ook binnen 24 uur of eerder binnen hebben!

Ook voor studenten

Het studentenleven is niet altijd gemakkelijk! Je moet vaak studeren, werken en heb je ook een druk sociaal leven. Daardoor zie je wel eens over het hoofd dat je geen pennen meer hebt of misschien is je map vol? Je hebt een te druk leven om alle winkels af te gaan. Online shoppen is dan de ideale oplossing om toch je spullen voor school op tijd binnen te hebben! Want ook hier geldt weer op tijd besteld is op tijd binnen.